Goede Doelen

Nieuwe Goede Doelen

Goede Doelen

Epilepsiefonds

Ziekten en aandoeningen

Epilepsiefonds Het Epilepsiefonds zet zich in voor mensen met epilepsie. Op onze site vindt u nieuws en informatie over de aandoening en onze activiteiten.Lees verder »
Care Nederland

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding   •   8 Reviews

CARE redt levens en biedt toekomst CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede.Lees verder »
Cordaid

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding   •   6 Reviews

Home - Cordaid Nederland Cordaid creëert kansen voor iedere wereldburger door te bouwen aan bloeiende gemeenschappen voor de allerarmsten in fragiele regio's en conflictgebieden.Lees verder »
Timon

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening   •   4 Reviews

Timon helpt jongeren en jongvolwassenen Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen DICHTERBIJ hoop, herstel en perspectief.Lees verder »
World Animal Protection Nederland

Natuur en dieren   •   2 Reviews

World Animal Protection Nederland | Wereldwijd dieren beschermen Onze visie: een wereld waarin dierenwelzijn er toe doet en wreedheden tegen dieren zijn gestopt - samen kunnen we wereldwijd dieren beschermen. GoededoelenLees verder »
Brandwonden Stichting

Gezondheid   •   1 Review

Help mee brandwonden voorkomen - Nederlandse Brandwonden Stichting De Nederlandse Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken.Lees verder »
CliniClowns

Ziekten en aandoeningen   •   1 Review

CliniClowns | Het goede doel voor kinderen CliniClowns, het goede doel voor het zieke kind. Plezier is ons visitekaartje. Steun goed doel CliniClowns en laat een ziek kind weer lachen! Doneer!Lees verder »
Dierenbescherming

Natuur en dieren   •   1 Review

De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.Lees verder »
1We

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding

1We - One World Experience for a Better World - Lees verder »
AAP

Natuur en dieren

Stichting AAP AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.Lees verder »
ActionAid

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding

ActionAid is een beweging van mensen die wereldwijd samenwerken om armoede en onrecht te bestrijden.Lees verder »
ADFStiching

Ziekten en aandoeningen

De Angst, Dwang en Fobie stichting is een patientenvereniging die zich inzet voor mensen met angst- en dwangklachtenLees verder »
ADRANederland

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding

ADRA Nederland - changing the world, one life at a time changing the world, one life at a timeLees verder »
AfricaSport
Agriterra
Aids Fonds

Gezondheid

Samen aids voorgoed verslaan | Aidsfonds Samen aids voorgoed verslaanLees verder »
AidsFonds

Ziekten en aandoeningen

Aids Fonds | Aids Fonds: naar een wereld zonder hiv en Aids Het Aids Fonds bestrijdt hiv en aids door wetenschappelijk onderzoek te financieren, preventie en behandeling te verzorgen en op te komen voor kwetsbare groepen met hivLees verder »
Alertfonds
ALS

Ziekten en aandoeningen

Home - Stichting ALS Nederland Neem een kijkje op de website van Stichting ALS Nederland.Lees verder »
Alzheimer Nederland

Gezondheid

Voor een toekomst zonder dementie | Alzheimer Nederland Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.Lees verder »
AlzheimerNederland

Ziekten en aandoeningen

Alzheimer Nederland | Alzheimer Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.Lees verder »
AmnestyInternational
Amref

Gezondheid

Amref Flying Doctors werkt aan een betere gezondheid Amref Flying Doctors zorgt voor een betere gezondheid in Afrika. Bezoek onze website en lees meer over wie we zijn, wat we doen en hoe u kunt helpen.Lees verder »
AmsterdamseZwefkatten

Natuur en dieren

De SAZ vangt, redt en verzorgd zwerfkatten | Stichting Amsterdamse Zwerfkatten De SAZ methodeStichting Amsterdamse Zwerfkatten (SAZ) zet zich dagelijks in om het lot van zwerfkatten te verbeteren. DitLees verder »
ArtsenZonderGrenzen

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding

Artsen zonder Grenzen Nederland Artsen zonder Grenzen (AzG) is een goed doel en biedt medische noodhulp aan vluchtelingen en slachtoffers van natuurrampen, oorlogen en epidemieën.Lees verder »