Nieuwe Goede Doelen

Goede Doelen

Epilepsiefonds

Ziekten en aandoeningen

Epilepsiefonds Het Epilepsiefonds zet zich in voor mensen met epilepsie. Op onze site vindt u nieuws en informatie over de aandoening en onze activiteiten.Lees verder »

Euro Millions Nederland

Goede Doelen Loterij

Euro Millions Nederland - "Speel mee en koop online een lot in de grootste Europese loterij" Euromillions loterij in Nederland. Koop online een lot en speel mee in de grootste online Europese loterij de Euro Millions Jackpot.Lees verder »

Stichting Achter de Regenboog
Alertfonds
Europa Kinderhulp

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Home :: Europa Kinderhulp Europa Kinderhulp verzorgt al 55 jaar vakanties voor kwetsbare, kansarme kinderen uit binnen- en buitenlandLees verder »

Het Vergeten Kind

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Het Vergeten Kind | Voor een Nederland waar elk kind zich écht kind voelt Lees verder »

Jantje Beton

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Jantje Beton - Haal het kind naar buiten! Gewoon lekker buitenspelen, dat wil ieder kind. Daarom werkt Jantje Beton samen met kinderen om vrij buitenspelen weer mogelijk te maken. Help ook mee!Lees verder »

Stichting Jarige Job
Kinderdroomwens

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Kinderdroomwens: sommige kinderen gun je een droom die wel uitkomt! Bijv. kinderen die in hun jonge leven al een ingrijpende ervaring achter de rug hebben. Doneer óók en help st. Kinderdroomwens helpen!Lees verder »

Kinderen van de Voedselbank

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Kinderen van de Voedselbank een goed doel voor kinderen in nederland Kinderen van de Voedselbank is een goed doel voor kinderen in Nederland, steun ons doel tegen kinderarmoede in NederlandLees verder »

Nationaal Fonds Kinderhulp

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Home - Nationaal Fonds Kinderhulp Geen kind mag buitengesloten worden door armoede! Nationaal Fonds Kinderhulp maakt geluk mogelijk in de vorm van een tweedehands fiets of een dagje uit.Lees verder »

De Kindertelefoon
Pro Juventute
Rudolphstichting

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening

Home De Rudolphstichting schept ruimte voor uit huis geplaatste kinderen en jongeren. Door het ontwikkelen van vernieuwende projecten in de jeugdzorg.Lees verder »

Timon

Sociaal-Maatschappelijke Hulpverlening   •   2 Reviews

Timon helpt jongeren en jongvolwassenen Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen DICHTERBIJ hoop, herstel en perspectief.Lees verder »

Het Concertgebouw

Samenleving, kunst en cultuur

Steun ons - concertgebouw.nl Het Concertgebouw, met zijn bijzondere akoestiek en kwalitatief hoogstaande programmering een van de meest exclusieve concertzalen in de wereld. Zoek concerten en boek ticketsLees verder »

Care Nederland

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding   •   1 Review

CARE redt levens en biedt toekomst CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede.Lees verder »

Cordaid NL

Onwikkelingshulp en armoedebestrijding

Home - Cordaid NL Cordaid creëert kansen voor iedere wereldburger door te bouwen aan bloeiende gemeenschappen voor de allerarmsten in fragiele regio's en conflictgebieden.Lees verder »

Giro555
Health Works
Aids Fonds

Gezondheid

Samen aids voorgoed verslaan | Aidsfonds Samen aids voorgoed verslaanLees verder »

Stichting ALS Nederland

Gezondheid

Home - Stichting ALS Nederland Neem een kijkje op de website van Stichting ALS Nederland.Lees verder »

Alzheimer Nederland

Gezondheid

Voor een toekomst zonder dementie | Alzheimer Nederland Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.Lees verder »

Brandwonden Stichting

Gezondheid

Help mee brandwonden voorkomen - Nederlandse Brandwonden Stichting De Nederlandse Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken.Lees verder »

Diabetes Fonds

Gezondheid

Diabetes Fonds voor oplossingen voor diabetes, suikerziekte Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes. Een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Kijk hoe je kunt helpen.Lees verder »


GoedeDoelenService

Reviews, ervaringen en klachten over goede doelen

Goede Doelen