CARE redt levens en biedt toekomst CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede.

Care Nederland Reviews

  Waardeloos

  Met een kerstmuts op kerstavond je een tientje vragen, dat toezeggen en vervolgens elke maand � 20 afschrijven�..; 1 ster is nog te veel

  Sterke punten
  Niet bekend

  Zwakke punten
  In mijn definitie is dit een vorm van oplichten

  Waardeloos

  Met een kerstmuts op kerstavond je een tientje vragen, dat toezeggen en vervolgens elke maand € 20 afschrijven…..; 1 ster is nog te veel

  Sterke punten
  Niet bekend

  Zwakke punten
  In mijn definitie is dit een vorm van oplichten

  Waardeloos!

  Eigenlijk 0 sterren. In een seniorencomplex met mooie praatjes een rekeningnummer ontfutselen. Vervolgens na boze telefoontjes een bevestiging sturen dat er niet geïncasseerd wordt en dan tochb incasseren. Geen goed woord voor over!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten!

  Geld blijven ze afschrijven

  Heb begin juni gebeld om uit te schrijven en gevraagd dat ze al mijn gegevens zouden verwijderen uit hun systeem (GDPR).

  Nu in oktober zie ik dat ze steeds maandelijks geld hebben afgeschreven.

  Sterke punten
  Klantenservice goed bereikbaar (maar kennelijk niet betrouwbaar)

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na
  Blijven geld afschrijven na opzegging

  Schande!

  Ze ronselen jongeren om zgn eenmalig te doneren. We hebben doorgevraagd. Je zit vast aan een maandelijkse bijdrage en daar krijgt de colporteur commissie over. Schandalig handelen voor een NGO!!!!

  Netjes geregeld

  Heb rond de 3/4 maandjes meegedaan aan de donatie van Care Nederland, het project waarvoor ik doneerde is nu afgerond. Ik vind dat ik nu mijn steentje heb bijgedragen, iemand anders mag het stokje van mij overnemen nu. Ik heb opgezegd via de e-mail en alles werd erg snel en netjes geregeld. Ik kreeg dezelfde dag nog een bevestiging van de opzegging en zat niet vast aan een opzegtermijn. Perfecte service!

  Sterke punten
  Service

  Wat doen zij goede dingen

  Onlangs kwam het jaarverslag uit en ik zag dat ruim 93% van de inkomsten direct naar de projecten gaat. Dat vind ik echt fantastisch! Heel fijn om te zien dat er goede doelen zijn die zulk goed werk doen en waar nog echt al het geld naar de plekken gaat waar het voor bedoeld is!

  Super doel en fijne klantenservice

  Ik ben een paar jaar geleden donateur geworden en wilde nu opzeggen. Ik werd binnen enkele minuten geholpen via hun telefoonlijn door een hele vriendelijke medewerker. Zij heeft het direct in orde gemaakt voor me. Superfijn en supergoed doel. Ik ga in de toekomst zeker weer steunen.

  Sterke punten
  Snelle reactie van de klantenservice, goede communicatielijnen.

  Mooi doel

  Heel erg fijn om via CARE te kunnen bijdragen aan het ideaal van een meer egalitaire wereld! Daarnaast ben ik door zeer capabele werknemers geholpen, uitstekend werk!

  Samen staan we sterk

  Wanneer we samenwerken maken wij de wereld voor iedereen een fantastische plek! Ik ben blij dat een organisatie als care bijdraagt aan een betere wereld en vind de aanpak prijzenswaardig! Top werk!

  Prachtig doel

  Voor corona ben ik op reis geweest door het Midden-Oosten. Ik heb daar armoede en oorlogsgeweld gezien. Heel mooi om te zien hoe de mensen daar toch een hart onder de riem kunnen krijgen door organisaties als deze. Blijf zo doorgaan!

  Super goed doel!

  CARE is echt een toporganisatie! Ik heb ze een tijdje gesteund en nu net opgezegd, dat ging supermakkelijk via hun telefoonnummer! Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

  Geen reacties op mail afzeggen

  Aan de deur gezegd, op,eggen is makkelijk met reactie op de mail van bevestiging. Meerdere mails gestuurd op steun op te zeggen en krijg geen enkele reactie. Geld wordt steeds afgehouden.
  Ik ga hier juridisch werk van maken.

Bezoek Care Nederland

Schrijf een review