ConcertGebouwOrkest

0 Reviews

Particulier schenken RCO Het Koninklijk Concertgebouworkest behoort al meer dan 125 jaar tot de absolute ... Lees verder »

CulturalFoundation
Cultuurfonds

0 Reviews

Home - Prins Bernhard Cultuurfonds Wat doen wij? Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financile bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we ... Lees verder »

Erfgoedvereniging Heemschut

0 Reviews

Erfgoedvereniging Heemschut | Erfgoedvereniging Heemschut Erfgoedvereniging Heemschut is de grootste en n van de oudste particuliere verenigingen voor bescherming van cultuurmonumenten. Sinds 1911 zetten actieve burgers zich in voor de ... Lees verder »

Hendrick de Keyser

0 Reviews

Welcome To Hendrick de Keyser Hendrick de ... Lees verder »

HumanistischVerbond

0 Reviews

Humanistisch Verbond Het Humanistisch Verbond zet zich in voor vrije meningsuiting, zelfbeschikking, vrijheid en gelijke behandeling. En een humane, tolerante ... Lees verder »

Humanitas
KinderPostzegels
LegerdesHeils
Liedjesfabriek
ME/CVSStichtingNederland
MissionPossible

0 Reviews

Mission Possible Nederland Home Stichting Mission Possible christelijke hulpverlenings ... Lees verder »

Molens

0 Reviews

Molen - De Hollandsche Molen De vereniging zet zich in voor het voortbestaan, malende en draaiende houden van de wind- en watermolens in Nederland. U vindt hier alles over de ... Lees verder »

MuziekInstrumentenFonds
MuziekJongVoorOud
Openmonumentendag
Ouderenfonds

0 Reviews

Home - Het Nationaal Ouderenfonds Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor kwetsbare ouderen in Nederland. We ontvangen geen overheidssubsidie en hebben uw steun hard ... Lees verder »

Stichting Oude Groninger Kerken

0 Reviews

Stichting Oude Groninger Kerken De Stichting Oude Groninger Kerken stelt zich ten doel historische kerkgebouwen in de provincie Groningen in stand te houden en de belangstelling ervoor te ... Lees verder »

VeiligVerkeerNederland

0 Reviews

Veilig Verkeer Nederland | Iedereen veilig over ... Lees verder »

Vereniging Rembrandt

0 Reviews

Als je om kunst geeft - Vereniging Rembrandt ... Lees verder »

VerenigingRembrandt
VFonds
VoordeKunst

0 Reviews

voordekunst - Crowdfunding voor de creatieve sector Voordekunst is ht platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Start je eigen crowdfunding project, ontdek inspirerende makers en ... Lees verder »

''

GoedeDoelenService

Reviews, ervaringen en klachten over goede doelen

Goede Doelen