Wetenschap en Cultuur

ConcertGebouwOrkest

Particulier schenken – RCO Het Koninklijk Concertgebouworkest behoort al meer dan 125 jaar tot de absolute wereldtop.Lees verder »
CulturalFoundation
Cultuurfonds

Home - Prins Bernhard Cultuurfonds Wat doen wij? Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzoLees verder »
Erfgoedvereniging Heemschut

Erfgoedvereniging Heemschut | Erfgoedvereniging Heemschut Erfgoedvereniging Heemschut is de grootste en één van de oudste particuliere verenigingen voor bescherming van cultuurmonumenten. Sinds 1911 zetten actieve burgers zich in voor de waarderLees verder »
Hendrick de Keyser

Welcome To Hendrick de Keyser Hendrick de KeyserLees verder »
HumanistischVerbond

Humanistisch Verbond Het Humanistisch Verbond zet zich in voor vrije meningsuiting, zelfbeschikking, vrijheid en gelijke behandeling. En een humane, tolerante samenleving.Lees verder »
Humanitas
KinderPostzegels
LegerdesHeils
Liedjesfabriek
ME/CVSStichtingNederland
MissionPossible

Mission Possible Nederland Home Stichting Mission Possible christelijke hulpverlenings organisatieLees verder »
Molens

Molen - De Hollandsche Molen De vereniging zet zich in voor het voortbestaan, malende en draaiende houden van de wind- en watermolens in Nederland. U vindt hier alles over de molen.Lees verder »
MuziekInstrumentenFonds
MuziekJongVoorOud
Openmonumentendag
Ouderenfonds

Home - Het Nationaal Ouderenfonds Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor kwetsbare ouderen in Nederland. We ontvangen geen overheidssubsidie en hebben uw steun hard nodig!Lees verder »
Stichting Oude Groninger Kerken

Stichting Oude Groninger Kerken De Stichting Oude Groninger Kerken stelt zich ten doel historische kerkgebouwen in de provincie Groningen in stand te houden en de belangstelling ervoor te bevorderen.Lees verder »
VeiligVerkeerNederland

Veilig Verkeer Nederland | Iedereen veilig over straat!Lees verder »
Vereniging Rembrandt

Als je om kunst geeft - Vereniging Rembrandt Lees verder »
VerenigingRembrandt

Als je om kunst geeft - Vereniging RembrandtLees verder »
VFonds
VoordeKunst

voordekunst - Crowdfunding voor de creatieve sector Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Start je eigen crowdfunding project, ontdek inspirerende makers en doneer!Lees verder »