• Aan de deur gezegd, op,eggen is makkelijk met reactie op de mail van bevestiging. Meerdere mails gestuurd op steun op te zeggen en krijg geen enkele reactie. Geld wordt steeds afgehouden. Ik ga hier juridisch werk van maken.

    Door Yvonne Huynen op 17 april 2020 Reageer
  • Heel slechte hulp - Review over Timon

    Sinds mijn 16e woon ik binnen stichting Timon. Op 01-04-2018 ging ik wonen in een woongroep. ik was toen 17 jaar oud. Nu, 01-04-2020 moet ik mijn woning verlaten, maar vanwege mijn jonge leeftijd en een slechte woningmarkt kan ik met geen enkele mogelijkheid een woning vinden. Timon hoort mij hierbij te helpen maar zij schuiven alles naar mij toe. Het vervolg hiervan is dat ik op deze manier op straat kom te staan. Waar is deze hulp dan goed voor? Timon is tijdelijke hulp. Je wordt achteraf nog erger behandeld als dieren en bent voor hen enkel maar een nummertje met een groot geldbedrag wat binnenkomt. Heel Christelijk dus! Daarbij heb ik binnen Timon al minimaal 5 begeleiders gehad waarvan er 2 maar echt hun werk goed deden! Verder zijn er zelfs begeleiders gestopt om voor Timon te werken omdat zij zelf al zeggen “ zoals Timon met jongeren om gaat, ga je niet eens met dieren om, voor zo’n organisatie wil ik niet werken”. Ik raad iedereen aan hier niet te werken/wonen/ hulp aan te nemen. Timon biedt geen hulp! Timon laat je nog verder in de stront zakken!!!!

    Sterke punten
    leugens.

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Lüise op 14 februari 2020 Reageer
  • Naar aanleiding van de commercials op TV even gezocht naar de kostenstructuur van deze organisatie. De directeur/eigenaar verdient meer dan 100.000 Euro. Dus weet waar u aan doneert!

    Door Maarten op 3 juli 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Naar aanleiding van de commercials op TV even gezocht naar de kostenstructuur van deze organisatie. De directeur/eigenaar verdient meer dan 100.000 Euro. Dus weet waar u aan doneert!

    Door Maarten op 3 juli 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De CliniClowns zijn bekend van hun werk in ziekenhuizen, maar wat minder bekend is, zijn de voorstellingen die ze in een rondreizende circustent doen, voor gehandicapte kinderen. En daar ken ik ze van, niet van de ziekenhuizen. Het is al wat jaren geleden, maar ik ben een aantal jaren met mijn gehandicapte kind daar naar toe geweest en het was fantastisch. 2 uur lang worden deze kinderen (geestelijk en/of lichamelijk gehandicapt) in een volledig andere wereld van geur, kleur, geluid en voelen gedompeld met altijd de meest fantastische zang en dans en optreden shows door een stel superenthousiaste artiesten en de kinderen vinden het geweldig. Dit is dus voor mij het enige goede doel waarbij ik direct kan merken waar het geld naar toe gaat en bijna alles naar de hulpbehoevenden gaat en is daarom naar mijn mening mij het beste goede doel dat er bestaat. Helaas moet ik net lezen dat de theatertour niet meer bestaat omdat het te veel geld kost, jammer, jammer, jammer. Ik hoop dat er in de toekomst zoveel donaties komen dat ze dat weer nieuw leven in kunnen blazen.

    Sterke punten
    je ziet waar het geld aan besteed wordt het geld wordt goed besteed het doel is echt

    Zwakke punten
    jammer dat ze geen bekendheid geven aan wat ze allemaal doen, misschien dat ze dan meer geld kunnen binnenhalen

    Door R. de Jong op 1 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht

    Zwakke punten
    Opzeggen is een drama. Na verschillende keren bellen blijven ze geld afschrijven

    Door Tijs op 6 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte begeleiding - Review over Timon

    Uit eigen beweging heb ik hulp gevraagd bij de opvoeding van mijn puberzoon. Een MDFT-traject van Timon, werd me aangeraden: 2x per week gesprekken met een vaste begeleider met mij en mijn zoon om in een half jaar de situatie in huis en op school te verbeteren. We zijn nu 4 maanden verder en de MDFT-therapeut heeft nog niet eens een plan klaar! Hij is alleen maar bezig met inventariseren, wilde alles van mijn geschiedenis weten, maar geen enkele actie en ondertussen gaan de problemen thuis gewoon door. Nu is hij 4 weken op vakantie. Als hij terug is, wil hij eerst evalueren of dit MDFT-traject wel passend is voor mijn gezin, omdat ik gezegd heb dat ik het belachelijk lang vind duren voordat we aan de slag gaan! Ik heb mijn eigen evaluatie al klaar: ik stop met deze onzin en ga aan de slag met een echte opvoed-coach. Mocht je dus bij Timon een MDFT-traject starten, wees gewaarschuwd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Praatbrigade: alleen maar praten en verkennen, maar geen hulp. Na 4 maanden verkennen nog geen plan van aanpak!

    Door Anoniem op 1 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


GoedeDoelenService

Reviews, ervaringen en klachten over goede doelen

Goede Doelen