Natuur en dieren

Dierenbescherming

5 Reviews

De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.Lees verder »
Natuurmonumenten

2 Reviews

Beleef de natuur in Nederland | Natuurmonumenten | Natuurmonumenten Alles over onze diverse natuurgebieden, activiteiten, natuurroutes en meer. Als je van de natuur houdt ben je lid van Natuurmonumenten. Doe mee!Lees verder »
WakkerDier

2 Reviews

Wakker Dier komt op voor de dieren in de vee-industrie Stichting Wakker Dier komt op voor de dieren in de vee-industrie en stelt misstanden aan de kaak. Want ieder dier heeft recht op een goed leven.Lees verder »
World Animal Protection Nederland

2 Reviews

World Animal Protection Nederland | Wereldwijd dieren beschermen Onze visie: een wereld waarin dierenwelzijn er toe doet en wreedheden tegen dieren zijn gestopt - samen kunnen we wereldwijd dieren beschermen. GoededoelenLees verder »
AAP

1 Review

Stichting AAP AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.Lees verder »
AmsterdamseZwefkatten

De SAZ vangt, redt en verzorgd zwerfkatten | Stichting Amsterdamse Zwerfkatten De SAZ methodeStichting Amsterdamse Zwerfkatten (SAZ) zet zich dagelijks in om het lot van zwerfkatten te verbeteren. DitLees verder »
BontvoorDieren

Bont voor Dieren – Voor een bontvrij Nederland Bont voor Dieren is een stichting die zich inzet vóór de dieren en tégen bont. Wij zetten ons in voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie.Lees verder »
Brooke

Stichting Brooke, voor Werkdieren in Egypte, Pakistan en India Stichting Brooke Hospital for Animals, voor Werkdieren in Egypte, Pakistan en IndiaLees verder »
BuitenFonds

Home - Buitenfonds Buitenfonds boomLees verder »
Greenpeace

Greenpeace Nederland Homepage | Greenpeace Nederland GreenpeaceLees verder »
Hondenbescherming
HulphondNederland
KNGFGeleidehonden

KNGF Geleidehonden | home KNGF leidt honden op tot blindengeleidehond, assistentiehond, buddyhond of autismegeleidehond. Alles over deze honden, hun bazen en hoe u helpt.Lees verder »
Milieudefensie

Dit is wat we doen - Milieudefensie Milieudefensie werkt aan een schone en rechtvaardige wereld. Samen laten we overheid en bedrijven andere keuzes maken. Doe je mee?Lees verder »
NatuurenMilieu

Gezond en Duurzaam | Natuur & Milieu Wij geloven in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu.Lees verder »
Proefdiervrij
Sophia-Vereeniging

Home | Sophia-Vereeniging De Sophia-Vereeniging bestrijdt huisdierenleed in Nederland met voorlichting en politieke lobby voor dierenbeschermende wetgeving.Lees verder »
StichtingDierenlot

DierenLot Stichting Voor Een Beter Bestaan Voor Dieren Stop de mishandeling en verwaarlozing van dieren en steun Stichting DierenLot. Help ook mee en kijk snel op de website voor meer informatie en doneer vandaag nog!Lees verder »
Vogelbescherming

Samen voor vogels en natuur | Vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland: bescherming van in het wild levende vogels, vogels kijken, meer vogels in uw tuin, vogelgids en deskundig advies optiekLees verder »
Vrienden van de Olifant

Vrienden van de Olifant | Voor de bescherming van Afrikaanse en Aziatische Olifanten Vrienden van de Olifant zet zich in voor de bescherming van Afrikaanse en Aziatische Olifanten.Lees verder »
WaddenVereiniging

Waddenvereniging - Bescherm de rust en de ruimte en de ruige natuur De Waddenvereniging streeft naar behoud, herstel en goed beheer van natuur, landschap en milieu en van de ecologische en cultuurhistorische waarden van Werelderfgoed Waddenzee en Lees verder »
WereldNatuurFonds
WNF

Wereld Natuur Fonds - WNF WNF bouwt aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. Lees alles over bedreigde dieren, natuurbescherming en hoe je de natuur zelf kunt steunen.Lees verder »
WorldAnimalProtection

World Animal Protection Nederland | Wereldwijd dieren beschermen Onze visie: een wereld waarin dierenwelzijn er toe doet en wreedheden tegen dieren zijn gestopt - samen kunnen we wereldwijd dieren beschermen. GoedeDoelenLees verder »