1 Review

World Animal Protection Nederland | Wereldwijd dieren beschermen Onze visie: een wereld waarin dierenwelzijn er toe doet en wreedheden tegen dieren zijn gestopt - samen kunnen we wereldwijd dieren beschermen. ... Lees verder »

0 Reviews

Stichting AAP AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. We vangen dieren in nood op n pleiten voor betere wetten in heel ... Lees verder »

0 Reviews

De SAZ vangt, redt en verzorgd zwerfkatten | Stichting Amsterdamse Zwerfkatten De SAZ methodeStichting Amsterdamse Zwerfkatten (SAZ) zet zich dagelijks in om het lot van zwerfkatten te verbeteren. ... Lees verder »

0 Reviews

Bont voor Dieren Voor een bontvrij Nederland Bont voor Dieren is een stichting die zich inzet vr de dieren en tgen bont. Wij zetten ons in voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de ... Lees verder »

0 Reviews

Stichting Brooke, voor Werkdieren in Egypte, Pakistan en India Stichting Brooke Hospital for Animals, voor Werkdieren in Egypte, Pakistan en ... Lees verder »

0 Reviews

Home - Buitenfonds Buitenfonds ... Lees verder »

0 Reviews

De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard ... Lees verder »

0 Reviews

Greenpeace Nederland Homepage | Greenpeace Nederland ... Lees verder »

0 Reviews

KNGF Geleidehonden | home KNGF leidt honden op tot blindengeleidehond, assistentiehond, buddyhond of autismegeleidehond. Alles over deze honden, hun bazen en hoe u ... Lees verder »

0 Reviews

Dit is wat we doen Milieudefensie Milieudefensie werkt aan een schone en rechtvaardige wereld. Samen laten we overheid en bedrijven andere keuzes maken. Doe je ... Lees verder »

0 Reviews

Gezond en Duurzaam | Natuur & Milieu Wij geloven in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en ... Lees verder »

0 Reviews

Beleef de natuur in Nederland | Natuurmonumenten | Natuurmonumenten Alles over onze diverse natuurgebieden, activiteiten, natuurroutes en meer. Als je van de natuur houdt ben je lid van Natuurmonumenten. Doe ... Lees verder »

0 Reviews

Home | Sophia-Vereeniging De Sophia-Vereeniging bestrijdt huisdierenleed in Nederland met voorlichting en politieke lobby voor dierenbeschermende ... Lees verder »

0 Reviews

DierenLot Stichting Voor Een Beter Bestaan Voor Dieren Stop de mishandeling en verwaarlozing van dieren en steun Stichting DierenLot. Help ook mee en kijk snel op de website voor meer informatie en doneer vandaag ... Lees verder »

0 Reviews

Samen voor vogels en natuur | Vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland: bescherming van in het wild levende vogels, vogels kijken, meer vogels in uw tuin, vogelgids en deskundig advies ... Lees verder »

0 Reviews

Vrienden van de Olifant | Voor de bescherming van Afrikaanse en Aziatische Olifanten Vrienden van de Olifant zet zich in voor de bescherming van Afrikaanse en Aziatische ... Lees verder »

0 Reviews

Waddenvereniging - Bescherm de rust en de ruimte en de ruige natuur De Waddenvereniging streeft naar behoud, herstel en goed beheer van natuur, landschap en milieu en van de ecologische en cultuurhistorische waarden van Werelderfgoed Waddenzee en ... Lees verder »

0 Reviews

Wakker Dier komt op voor de dieren in de vee-industrie Stichting Wakker Dier komt op voor de dieren in de vee-industrie en stelt misstanden aan de kaak. Want ieder dier heeft recht op een goed ... Lees verder »

0 Reviews

Wereld Natuur Fonds - WNF WNF bouwt aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. Lees alles over bedreigde dieren, natuurbescherming en hoe je de natuur zelf kunt ... Lees verder »

0 Reviews

World Animal Protection Nederland | Wereldwijd dieren beschermen Onze visie: een wereld waarin dierenwelzijn er toe doet en wreedheden tegen dieren zijn gestopt - samen kunnen we wereldwijd dieren beschermen. ... Lees verder »

''

GoedeDoelenService

Reviews, ervaringen en klachten over goede doelen

Goede Doelen