Dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.

Dierenbescherming Reviews

  Dierenbescherming 🤮

  Op 24 juli 2020 hebben wij het telefoonnummer 08881136, Dierenbeschermingscentrum Limburg gebeld.

  Sinds een week bivakkeert onder het afdak in onze achtertuin een poes. We hebben zelf al met verschillende mensen in de buurt contact opgenomen of zij een kat miste dan wel iemand kende die die er een miste met negatief resultaat.

  Ook hebben wij op diverse sites gekeken waarop vermiste huisdieren geplaatst worden eveneens met negatief resultaat.

  Dus in het belang van de poes bovenstaand nummer gebeld waarbij wij alleen wat nutteloze tips kregen wat wij konden doen. Van hun zijde zou geen Actie worden ondernomen.

  De kans bestaat dus dat er aangezien het een lapjeskat is (vrouwtje) De mogelijkheid bestaat dat er in de loop van de tijd, gezien het aantal katten dat hier rond loopt een nestje zal zijn.

  Wij hebben ook aangegeven dat wij regelmatig de hond van onze zoon op bezoek hebben.

  Ook deze mededeling had geen effect.

  Gezien de reclamespots en andere activiteiten met het doel fondsenwerving waarin jullie pretenderen voor de belangen en het welzijn van dieren op te komen, komen mij nu ongeloofwaardig voor met betrekking tot doelen waar deze fondsen voor zouden worden gebruikt, maar meer zakkenvullerij uwerzijds.
  En zoiets ontvangt dan ook nog subsidie, triest.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Helaas kan ik die niet noemen zonder beledigend of sarcastisch te worden.

Bezoek Dierenbescherming

Schrijf je eigen review