Dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.

Dierenbescherming Reviews

  Beschermd geen dieren

  Wat een leugenaars...hun naam zegt het al dierenbeschermers maar zodra je een melding maakt zijn ze te lui om er wat aan te doen.....en die dieren maar laten mishandelen of verwaarlozen.....jullie zijn net zo erg als de mensen die mishandelen want jullie doen heen flikker en laat het gebeuren schaam je 🤬🤬🤬🤬🤬 als ik 0 sterren kon geven kregen jullie dat !!!!

  Sterke punten
  Ze kunnen goed liegen

  Je donaties niet waard

  Wanneer je een huisdier ontfermt die door het baasje al ruim een jaar niet wordt verzorgt en die je tot overmaat van ramp flink gewond aantreft, dan geeft Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven / ROZE niet thuis. "Het was niet levens bedreigend volgens ROZE en "de 'eigenaar' moet het maar oplossen"
  Al ruim een jaar is de eigenaresse niet thuis geweest vanwege revalidatie na suicidepoging en iedereen in de buurt weet dat mevrouw een alcoholverslaving heeft. Ze is nu een half jaar thuis en doet niks. Helaas ziet ze het zelf niet in dat het voor de dieren beter is dat ze ze afstaat. Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven / ROZE kon door mijn review op Google ineens wel de Landelijke Inspectie Dienst inschakelen, het LID.
  Het LID, gefinancierd door De Dierenbescherming is helaas niet veel beter dan Roze. Ze bellen met geheim nummer en staan ineens aan mijn deur. Ik heb de dame netjes ontvangen in mijn huis en voor de zoveelste keer mijn hele verhaal gedaan.
  Haar 1e reactie was of ik geen kat erbij wilde, (grappig hé?) de 2e reactie was dat ze contact zou opnemen met de eigenaresse.
  Terwijl ik een huisbezoek kreeg van het LID, was één telefoontje met de eigenaresse van de katten blijkbaar genoeg om het beeld volledig positief in kaart te brengen op de hand van de eigenaresse.
  Bovendien heeft de eigenaresse het telefoonnummer gekregen van de dame van het LID maar ik krijg het niet. Alsof ik degene ben die de overlast veroorzaakt?
  Zonder inspectie ter plaatse bij de eigenaresse worden mijn verklaringen en die van mijn buren gewoon terzijde geschoven. Terwijl wij een jaar elke dag met de zorg voor haar uigehongerde katten hebben gezeten!
  Ik werd vandaag opnieuw gebeld door het geheime nummer van het LID. Het bleek een monoloog waarbij onze bevindingen er niet meer toe deden.
  Conclusie van het LID? over een maand gaat de eigenaresse verhuizen en dan gaan de katten gewoon mee. Net als hier laat mevrouw dan daar de deur open en dan moeten ze het maar uitzoeken. Omdat eigenlijk alles wat wij hier in de buurt hebben gedaan voor haar katten door haar wordt afgedaan als volkomen onzin ben ik wel binnen bij mevrouw de vordering gaan innen van de dierenartskosten.
  135,- vond ze ook nog veel te veel zo zei ze. Dan weet je meteen dat ze nooit naar een direnarts zal gaan.
  Iemand anders heeft die vordering aan mij overgemaakt. In huis was er 2 vierkante meter ruimte vrij om te lopen en ik zal mijn persoonlijke mening over wat ik daar aantrof in deze review achterwege laten. Gevalletje alcoholisme met daaraan een mislukte poging tot zelfmoord maar het LID kan allemaal via een telefoongesprek beoordelen dat de dame prima voor haar huisdieren zorgt? Of ik nog even een maand wil oppassen en dan haar kat even vang en bij haar breng voor de verhuizing. Ik heb natuurlijk besloten per direct hiermee te stoppen. Ik geef geen eten meer en mijn schuur zit dicht. Hij zit nu te mauwen buiten. Het gaat door merg en been. Hij wil duidelijk niet naar de eigenaresse terwijl de deur dag en nacht openstaat. Ik begrijp heel goed waarom. Omdat mevrouw liegt zowel tegen Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven / ROZE als tegen het LID mag ze zelf haar katten gaan zoeken. Zij zorgt er immers toch fantastisch voor? Wij hebben onze handen ervanaf getrokken. Wij werken ook niet meer mee aan de vervolgprocedure door het LID.
  Wij zijn er straks vanaf, een andere buurt in Eindhoven gaat met deze problematiek te dealen krijgen.
  Van vindt je hier nu van als je dit leest? Het lot van een asielkat die niet wordt verzorgt?! Wil je dit soort nutteloze instanties nog steunen? Wanneer je ze nodig hebt, gaan ze jou ook zo afwimpelen.
  Een gouden tip: Vind je een dier in nood? Bel dat ROZE want daar worden ze RUIM VOOR BETAALD! maar doe alsof je van niets weet. Geef GEEN INFORMATIE!
  Zeg gewoon dat je het dier het ergens in de buurt zo heb aangetroffen en ga weg.
  Dan MOETEN ze namelijk het dier opnemen om te behandelen.
  Ga niet zoals ik al deze maandenlange stress van bellen en schrijven naar instanties om maar iets gedaan te krijgen voor een verwaarsloosd dier in nood
  En het LID, gefundeerd vanuit de Dierenbescherming notabene? Die handeld niet in het belang van de dieren laat dat duidelijk zijn! En daar betaal jij je maandelijkse donaties voor.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Ze hebben geen interesse in de werkelijke staat van de dieren in nood. Het gaat om de pot donatiegelden opmaken en een beetje interessant zwaaien met een ID pasje in een soort politiepakje

  Super Dierenbescherming!!!

  Hele goede Dierenbescherming! Ze hebben een hart voor dieren en dat hart zetten ze ook altijd in! Goede verzorging voor de diertjes en aardig personeel☺️. Doneer asjeblieft aan de Dierenbescherming of deel hun nieuws of schrijf een goede review over ze, elke hulp groot of klein waarderen ze, heel fijn. Een positieve ervaring dus!

  Noodgedwongen opvang

  Sinds een paar maanden probeer ik een hond opnieuw onder te brengen maar helaas zonder respons.
  Ik heb door het overlijden van een bekende een hond noodgedwongen in huis gepakt met het idee dat deze snel herplaatst zou worden, helaas duurt dit al maanden en kan ik het gewoon niet meer.

  Ik heb alles al geprobeerd voordat ik uitkwam bij de dierenbescherming.
  Deze mailde in het begin verschillende keren terug en zouden het gaan bespreken in het team, telefonische zijn deze niet bereikbaar.

  Op een gegeven moment stopte zelf het mailverkeer en kreeg ik na een tijd het bericht dat ze niks kunnen betekenen.

  Ik zie geen uitweg meer en vind het zwaar triest dat deze hond niet geholpen word zelfs inslapen word niet gedaan.

  Je krijgt zelfs het idee dat je ertoe gezet word om de hond maar aan een boom achter te laten want anders gebeurd er toch niks vanuit alle kanten.

  Triest maar dan ook diep triest dat een non profit organisatie als dit met het blik op welzijn voor dieren mensen in deze noodsituaties niet kan helpen.

  Geen enkel goed woord voor! Echt niet!

  Sterke punten
  Afschuiven en niet reageren

  Zwakke punten
  Niks om dierenwelzijn geven

  Dierenbescherming 🤮

  Op 24 juli 2020 hebben wij het telefoonnummer 08881136, Dierenbeschermingscentrum Limburg gebeld.

  Sinds een week bivakkeert onder het afdak in onze achtertuin een poes. We hebben zelf al met verschillende mensen in de buurt contact opgenomen of zij een kat miste dan wel iemand kende die die er een miste met negatief resultaat.

  Ook hebben wij op diverse sites gekeken waarop vermiste huisdieren geplaatst worden eveneens met negatief resultaat.

  Dus in het belang van de poes bovenstaand nummer gebeld waarbij wij alleen wat nutteloze tips kregen wat wij konden doen. Van hun zijde zou geen Actie worden ondernomen.

  De kans bestaat dus dat er aangezien het een lapjeskat is (vrouwtje) De mogelijkheid bestaat dat er in de loop van de tijd, gezien het aantal katten dat hier rond loopt een nestje zal zijn.

  Wij hebben ook aangegeven dat wij regelmatig de hond van onze zoon op bezoek hebben.

  Ook deze mededeling had geen effect.

  Gezien de reclamespots en andere activiteiten met het doel fondsenwerving waarin jullie pretenderen voor de belangen en het welzijn van dieren op te komen, komen mij nu ongeloofwaardig voor met betrekking tot doelen waar deze fondsen voor zouden worden gebruikt, maar meer zakkenvullerij uwerzijds.
  En zoiets ontvangt dan ook nog subsidie, triest.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Helaas kan ik die niet noemen zonder beledigend of sarcastisch te worden.

Bezoek Dierenbescherming

Schrijf een review