Dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren - Dierenbescherming.nl Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.

Dierenbescherming Reviews

  Super Dierenbescherming!!!

  Hele goede Dierenbescherming! Ze hebben een hart voor dieren en dat hart zetten ze ook altijd in! Goede verzorging voor de diertjes en aardig personeel☺️. Doneer asjeblieft aan de Dierenbescherming of deel hun nieuws of schrijf een goede review over ze, elke hulp groot of klein waarderen ze, heel fijn. Een positieve ervaring dus!

  Noodgedwongen opvang

  Sinds een paar maanden probeer ik een hond opnieuw onder te brengen maar helaas zonder respons.
  Ik heb door het overlijden van een bekende een hond noodgedwongen in huis gepakt met het idee dat deze snel herplaatst zou worden, helaas duurt dit al maanden en kan ik het gewoon niet meer.

  Ik heb alles al geprobeerd voordat ik uitkwam bij de dierenbescherming.
  Deze mailde in het begin verschillende keren terug en zouden het gaan bespreken in het team, telefonische zijn deze niet bereikbaar.

  Op een gegeven moment stopte zelf het mailverkeer en kreeg ik na een tijd het bericht dat ze niks kunnen betekenen.

  Ik zie geen uitweg meer en vind het zwaar triest dat deze hond niet geholpen word zelfs inslapen word niet gedaan.

  Je krijgt zelfs het idee dat je ertoe gezet word om de hond maar aan een boom achter te laten want anders gebeurd er toch niks vanuit alle kanten.

  Triest maar dan ook diep triest dat een non profit organisatie als dit met het blik op welzijn voor dieren mensen in deze noodsituaties niet kan helpen.

  Geen enkel goed woord voor! Echt niet!

  Sterke punten
  Afschuiven en niet reageren

  Zwakke punten
  Niks om dierenwelzijn geven

  Dierenbescherming 🤮

  Op 24 juli 2020 hebben wij het telefoonnummer 08881136, Dierenbeschermingscentrum Limburg gebeld.

  Sinds een week bivakkeert onder het afdak in onze achtertuin een poes. We hebben zelf al met verschillende mensen in de buurt contact opgenomen of zij een kat miste dan wel iemand kende die die er een miste met negatief resultaat.

  Ook hebben wij op diverse sites gekeken waarop vermiste huisdieren geplaatst worden eveneens met negatief resultaat.

  Dus in het belang van de poes bovenstaand nummer gebeld waarbij wij alleen wat nutteloze tips kregen wat wij konden doen. Van hun zijde zou geen Actie worden ondernomen.

  De kans bestaat dus dat er aangezien het een lapjeskat is (vrouwtje) De mogelijkheid bestaat dat er in de loop van de tijd, gezien het aantal katten dat hier rond loopt een nestje zal zijn.

  Wij hebben ook aangegeven dat wij regelmatig de hond van onze zoon op bezoek hebben.

  Ook deze mededeling had geen effect.

  Gezien de reclamespots en andere activiteiten met het doel fondsenwerving waarin jullie pretenderen voor de belangen en het welzijn van dieren op te komen, komen mij nu ongeloofwaardig voor met betrekking tot doelen waar deze fondsen voor zouden worden gebruikt, maar meer zakkenvullerij uwerzijds.
  En zoiets ontvangt dan ook nog subsidie, triest.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Helaas kan ik die niet noemen zonder beledigend of sarcastisch te worden.

Bezoek Dierenbescherming

Schrijf een review