Wilde Ganzen - Help armoede bestrijden Wij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Daarom steunt Wilde Ganzen ontwikkelingsprojecten.

WildeGanzen Reviews

  Leugens

  Er wordt gezegd dat je eenmalig iets kunt doneren en dat je nergens aan vast zit. Expliciet nog extra nagevraagd, achteraf krijg je een mail dat je maandelijkse donateur bent, toestemming hebt gegeven voor een maandelijkse incasso, toestemming hebt gegeven dat ze je per mail, post en telefonisch mogen benaderen én dat het je ‘bekend is’ dat het géén eenmalige donatie is. Vervolgens hebben ze me wel 6x geprobeerd te bellen in 2 dagen tijd. Oplichterij en ze vernaaien het voor de rest. Laatste keer dat ik zoiets aan de deur gedaan heb.

  Sterke punten
  verspreiden van valse informatie

  Zwakke punten
  Oplichting

  Jaarsalaris Directeur

  Waarom moet de directeur van een liefdadigheidsinstelling meer dan € 100.000,00 verdienen? Toch niet omdat hij zware beveiliging zoals bv. G. Wilders nodig heeft. Matiging van je inkomen is een eerste bestuurlijke stap naar een goed leiderschap. MVGr. Paul Jongen

  Sterke punten
  Actiebereidheid van jonge mensen

  Zwakke punten
  Zoals voornoemd hoog inkomen van de Directeur

  Maandelijkse incasso

  Ze doen alsof het een eenmalige donatie is maar in werkelijkheid wordt je een maandelijkse donateur. Je krijgt een email waarin staat dat je toestemming hebt gegeven om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar je bank. Afmelden link in de email doet het natuurlijk niet.

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  Oplichting

  Wat een oplichters zijn dit soort organisaties. Je wil je medemens helpen en ziet dat ze selectief helpen. Bij opzegging willen ze dat je € 29.95 ervoor betaald. Het was een gift. Oplichters. Geen abonnement.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Selectief steun bieden.

Bezoek WildeGanzen

Schrijf een review