Cordaid

1 Review

Home - Cordaid Nederland Cordaid creert kansen voor iedere wereldburger door te bouwen aan bloeiende gemeenschappen voor de allerarmsten in fragiele regio's en ... Lees verder »

1We

0 Reviews

1We - One World Experience for a Better World - ... Lees verder »

ActionAid

0 Reviews

ActionAid is een beweging van mensen die wereldwijd samenwerken om armoede en onrecht te ... Lees verder »

ADRANederland

0 Reviews

ADRA Nederland - changing the world, one life at a time changing the world, one life at a ... Lees verder »

AfricaSport

0 Reviews

AfricaSport | Sporters voor Sporters ... Lees verder »

Agriterra
ArtsenZonderGrenzen

0 Reviews

Artsen zonder Grenzen Nederland Artsen zonder Grenzen (AzG) is een goed doel en biedt medische noodhulp aan vluchtelingen en slachtoffers van natuurrampen, oorlogen en ... Lees verder »

ATD VierdeWereld
Bond Zonder Naam
Care Nederland

0 Reviews

CARE redt levens en biedt toekomst CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en ... Lees verder »

CARENederland

0 Reviews

CARE Nederland - Wij strijden voor menselijke waardigheid. Wij zijn CARE. Wij strijden voor menselijke waardigheid en minder armoede. Wij zijn ervan overtuigd dat elk mens innerlijke kracht ... Lees verder »

Cordaid NL

0 Reviews

Home - Cordaid NL Cordaid creert kansen voor iedere wereldburger door te bouwen aan bloeiende gemeenschappen voor de allerarmsten in fragiele regio's en ... Lees verder »

DeRegenboogGroep

0 Reviews

De Regenboog Groep | Wij stimuleren de ontwikkeling van kwetsbare mensen, om hen actief deel te kunnen laten nemen aan de maatschappij. Biedt kwetsbare Amsterdammers opvang en structuur, gaat eenzaamheid tegen en versterkt het sociale ... Lees verder »

Dokters van de Wereld

0 Reviews

Help ons vluchtelingen een medisch vangnet te geven - Dokters van de Wereld ... Lees verder »

Edukans

0 Reviews

Onderwijs, de kans van je leven - Edukans Een kind dat leert, is een kind met kansen. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en ... Lees verder »

Giro555

0 Reviews

Giro555 - samenwerkende hulporganisaties | ... Lees verder »

Habitat

0 Reviews

Habitat for Humanity Het begint met een thuis! Habitat for Humanity ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis om zelfstandig een beter bestaan op te ... Lees verder »

Health Works
Heifer

0 Reviews

Heifer | Stop honger help een ... Lees verder »

0 Reviews

Huisvesting voor de allerarmsten - Huis, thuis, toekomst - Homeplan Huisvesting voor de ... Lees verder »

ICS

0 Reviews

ICS - driver of development ICS is een innovatieve en pragmatische ontwikkelingsorganisatie.Wij richten ons op duurzame, economische en sociale ontwikkeling in ... Lees verder »

Interplast Holland
Kinderhulp

0 Reviews

Home - Nationaal Fonds Kinderhulp Geen kind mag buitengesloten worden door armoede! Nationaal Fonds Kinderhulp maakt geluk mogelijk in de vorm van een tweedehands fiets of een dagje ... Lees verder »

Light for the World

0 Reviews

Light for the World | Samen voor gelijke kansen Light for the World werkt aan een wereld waarin mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op onderwijs en ... Lees verder »

Mercy Ships HollanD

0 Reviews

Mercy Ships Holland - medische hulporganisatie voor Afrika Medische hulporganisatie Mercy Ships geeft de allerarmsten in Afrika gratis medische operaties en training d.m.v. een ... Lees verder »

''

GoedeDoelenService

Reviews, ervaringen en klachten over goede doelen

Goede Doelen