Onwikkelingshulp en armoedebestrijding

Care Nederland

13 Reviews

CARE redt levens en biedt toekomst CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede.Lees verder »
Cordaid

11 Reviews

Home - Cordaid Nederland Cordaid creëert kansen voor iedere wereldburger door te bouwen aan bloeiende gemeenschappen voor de allerarmsten in fragiele regio's en conflictgebieden.Lees verder »
WildeGanzen

4 Reviews

Wilde Ganzen - Help armoede bestrijden Wij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Daarom steunt Wilde Ganzen ontwikkelingsprojecten.Lees verder »
Dokters van de Wereld

1 Review

Help ons vluchtelingen een medisch vangnet te geven - Dokters van de Wereld Lees verder »
Edukans

1 Review

Onderwijs, de kans van je leven - Edukans Een kind dat leert, is een kind met kansen. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren.Lees verder »
WarChild

1 Review

War Child | Help War Child de oorlog uit een kind te halen War Child helpt de oorlog uit een kind te halen via bescherming, psychosociale hulp en onderwijs. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.Lees verder »
1We

1We - One World Experience for a Better World - Lees verder »
ActionAid

ActionAid is een beweging van mensen die wereldwijd samenwerken om armoede en onrecht te bestrijden.Lees verder »
ADRANederland

ADRA Nederland - changing the world, one life at a time changing the world, one life at a timeLees verder »
AfricaSport

AfricaSport | Sporters voor Sporters Lees verder »
Agriterra
ArtsenZonderGrenzen

Artsen zonder Grenzen Nederland Artsen zonder Grenzen (AzG) is een goed doel en biedt medische noodhulp aan vluchtelingen en slachtoffers van natuurrampen, oorlogen en epidemieën.Lees verder »
ATD VierdeWereld
Bond Zonder Naam
CARENederland

CARE Nederland - Wij strijden voor menselijke waardigheid. Wij zijn CARE. Wij strijden voor menselijke waardigheid en minder armoede. Wij zijn ervan overtuigd dat elk mens innerlijke kracht heeft.Lees verder »
Cordaid NL

Home - Cordaid NL Cordaid creëert kansen voor iedere wereldburger door te bouwen aan bloeiende gemeenschappen voor de allerarmsten in fragiele regio's en conflictgebieden.Lees verder »
DeRegenboogGroep

De Regenboog Groep | Wij stimuleren de ontwikkeling van kwetsbare mensen, om hen actief deel te kunnen laten nemen aan de maatschappij. Biedt kwetsbare Amsterdammers opvang en structuur, gaat eenzaamheid tegen en versterkt het sociale netwerk.Lees verder »
Giro555

Giro555 - samenwerkende hulporganisaties | Lees verder »
Habitat

Habitat for Humanity Het begint met een thuis! Habitat for Humanity ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis om zelfstandig een beter bestaan op te bouwen.Lees verder »
Health Works
Heifer

Heifer | Stop honger help een boerLees verder »
HomePlan

Huisvesting voor de allerarmsten - Huis, thuis, toekomst - Homeplan Huisvesting voor de allerarmsten

Lees verder »
ICS

ICS - driver of development ICS is een innovatieve en pragmatische ontwikkelingsorganisatie.Wij richten ons op duurzame, economische en sociale ontwikkeling in Oost-Afrika...Lees verder »
Interplast Holland
Kinderhulp

Home - Nationaal Fonds Kinderhulp Geen kind mag buitengesloten worden door armoede! Nationaal Fonds Kinderhulp maakt geluk mogelijk in de vorm van een tweedehands fiets of een dagje uit.Lees verder »