Ziekten en aandoeningen

Epilepsiefonds

Epilepsiefonds Het Epilepsiefonds zet zich in voor mensen met epilepsie. Op onze site vindt u nieuws en informatie over de aandoening en onze activiteiten.Lees verder »
CliniClowns

1 Review

CliniClowns | Het goede doel voor kinderen CliniClowns, het goede doel voor het zieke kind. Plezier is ons visitekaartje. Steun goed doel CliniClowns en laat een ziek kind weer lachen! Doneer!Lees verder »
ADFStiching

De Angst, Dwang en Fobie stichting is een patientenvereniging die zich inzet voor mensen met angst- en dwangklachtenLees verder »
AidsFonds

Aids Fonds | Aids Fonds: naar een wereld zonder hiv en Aids Het Aids Fonds bestrijdt hiv en aids door wetenschappelijk onderzoek te financieren, preventie en behandeling te verzorgen en op te komen voor kwetsbare groepen met hivLees verder »
ALS

Home - Stichting ALS Nederland Neem een kijkje op de website van Stichting ALS Nederland.Lees verder »
AlzheimerNederland

Alzheimer Nederland | Alzheimer Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.Lees verder »
BisschopBluyssenFonds
DeUpsidevanDown

Stichting De Upside van Down - Wij zetten ons in voor een positief beeld van het Downsyndroom Stichting de Upside van Down zet zich in voor een positief beeld van het Downsyndroom. Jaarlijks worden in Nederland zo'n 300 kinderen met het syndroom gLees verder »
DiabetesFonds.nl

Diabetes Fonds voor oplossingen voor diabetes, suikerziekte Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes. Een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Kijk hoe je kunt helpen.Lees verder »
EyecareFoundation

Eye Care Foundation heeft een doelstelling een bijdrage te leveren aan de strijd tegen onnodige blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden. Eye Care Foundation wil op deze wijze bijdragen aan de bewustwording van de Nederlandse samenleving mLees verder »
FondsGehandicaptensport
FondsVerstandelijkGehandicapten
Haarstichting

Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen, Haarziekten, | HAARSTICHTING.NL Voor alles over Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen en Haarziekten.Lees verder »
Hartstichting

Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten | Hartstichting Kunt u reanimeren? Meld u dan aan als burgerhulpverlener en kom in actie bij een hartstilstand in uw buurt. Elke minuut telt.Lees verder »
HersenDarmStichting
Hersenstichting

Hersenstichting - Home De Hersenstichting doet er alles aan om zoveel mogelijk te weten te komen over de hersenen zodat zo veel mogelijk mensen kunnen worden geholpen.Lees verder »
Huidfonds

Huidfonds | Hou van je huid, zorg voor je huid! Het Huidfonds richt zich op het voorkomen van huidaandoeningen, betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die 'anders' is.Lees verder »
KNCV Tuberculosefonds
KurenmeTreuma
KWFKankerbestrijding

Home Homepage van KWF. Alles over de inzet van KWF op de gebieden van kanker, onderzoek, preventie, vrijwilligers en doneren.Lees verder »
Leprastichting

Home De Leprastichting zet zich in voor een wereld waarin het blijvend leed dat lepra veroorzaakt, niet meer voorkomt.Lees verder »
Leprazending
Lilianefonds

Open de wereld voor een kind met een handicap | Liliane Fonds Het Liliane Fonds maakt kinderen met een handicap sterker en hun omgeving toegankelijk. Dat doen we samen met partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.Lees verder »
Longfonds
MaagLeverDarmStichting

Maag Lever Darm Stichting: wij staan achter buikpatiënten Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen: door het geven van voorlichting en het faciliteren van onderzoek. Lees verder »